Adres

 

  Zuidhaven 61
  4761 CS Zevenbergen
  T: 0168 - 326 496
  E: 
haarcompany@allesin1.nl

    

  

  Openingstijden 

  Maandag   
 Gesloten
  Dinsdag    
 09.00 - 17.30
  Woensdag  09.00 - 17.30
  Donderdag  09.00 - 17.30
  Vrijdag  09.00 - 20.00
  Zaterdag  09.00 - 14.30

 * U kunt op alle dagen terecht
   zonder afspraak!

De mogelijkheid om een afspraak te
maken is er op vrijdag en zaterdag.

 
 * Wijzigingen in openingstijden door
   bijvoorbeeld vakanties of cursussen
   kunt u
hier vinden.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

            

 

Artègo Hair Professional biedt de kapper een complete haarcosmetica lijn van kleur, ontkleuringen, omvormingen, verzorging en styling!  

Als u op zoek bent naar wat anders, geen behoefte heeft om de massa te volgen en wilt dat de producten die u gebruikt goed voor u zijn, dan is Artègo de juiste keus.

Artègo’s aanbod van kleur, blonderingen, omvorming, verzorging en styling wordt gekenmerkt door natuurlijke ingrediënten, baanbrekende en gepatenteerde formules en continue ontwikkeling! Hierdoor past Artègo altijd bij u!
Daarbij heeft Artègo hart voor onze natuur omdat de producten een hoge concentratie hebben waardoor langer met het product gedaan kan worden, wat resulteert in minder afvalproductie. Dit uiteraard zonder af te doen van de hoge kwaliteit van elk product!

Artègo Hair Professional is exclusief maar toegankelijk.. Kwaliteit, professionaliteit en eenvoud op humane wijze. Persoonlijk tegenover u, naast u en nooit boven u. Onze slagzin: ‘Near You...’ vrij vertaald ‘Dichtbij...’    

Onze producten zijn van hoge kwaliteit maar gemakkelijk toepasbaar. Laat u verassen door onze overweldigende kleuren en heerlijke geuren.
Laag tot geen ammoniak gehaltes, en veel natuurlijke ingrediënten die het haar optimaal verzorgen, versterken en laat stralen van gezondheid. 

 

             

 

Voor meer informatie kunt u ook terecht op: www.artegohairprofessional.nl

< terug